Tid för bloggande önskas!!

Allltså jag hinner verkligen inte! Pratade med Bea idag och hon konstaterade att jag är urdålig på att blogga - med barn runt sig hela dagrna är det inte lätt att få till en stund för sig själv. När man får tid över står det fortfarande ouppackade ikeakassar med tumlad tvätt som skall vikas i 7 högar och sen in i respektive rum OBS inte garderob! Eller vill jag sätta mig och läsa "Sjöjungfrun" av Camilla Läckberg! Jag har läst alla hennes böcker nu och detta är hennes sista (än så länge)



Dessa dagar har vi varit lediga hela familjen fast Kevin och Julia har varit hos sin moster. Man tänker att åhh vad vi ska slappa, läsa böcker, spela spel, äta god mat, men man hinner ju ingenting!!!
Så vad har vi hittat på???

Lördagen var vi på stan för Emil ville handla på ett presentkort som vi inte hittar! Däremot hittade Maja kläder på stadium där hon hade presentkort. Vi fikade på PM och sen var vi hemma.
Söndagen var vi på graven, började leta skridskor, Maja var på kalas, vi var på O´learys och åt popcorn till öl och läsk,

 

vi passade min lilla kusin ,Elvira 10 månader, alltid leende, när hennes föräldrar var på bio......



Måndagen lämnade vi bort barnen, gick en långrunda i dimma, köpte stövlar till mig, var hemma och slappade med tidningar och Tv, åt en smarrig pizza på Mont Martre







, sen kom barnen hem och allt var sig likt.
Idag hämtade vi låneskridskor till Emil och Maja, under tiden var Hasse med Annie och Maja och handlade allt inför nyår. Vi ska vara hos Hasses yngre syster på Björkholmen. Därifrån är det nära och bra till Stakholmen och det stora fyrverkeriet kommunen anordnar.

 

Vi ska ha hummer till förrätt och fläskytterfilé med hasselbackspotatis till varmrätt. Efterrätten är hemlig och den står Magnus (värden) för. KL 12 skrev vi kontrakt så nu är vi husägare!!!!

Hem för lite lunch och sen åkte vi skridskor på arenan. Det var kul att göra nåt tillsammans och det var första gången för Annie, men hon tyckte det var jättekul!

 

Sen åkte Hasse till Emmaboda för att hämta sina stora barn och vi åkte till hyresvärden för att lämna den skriftliga delen av uppsägningen av vår lägenhet. Vi flyttar in den 1 februari!!!!! Hallååå det är snart- hur ska vi hinna detta???


I kväll har vi skålat i champagne och ätit en räkmacka! Gott!

Kommer du ihåg när jag berättade om pappa Henrik Folbert som skulle göra om sin dotter Alma till Svamp-Bob. Han lyckades!


Kommentarer
Postat av: Linda

GRATTIS!

Blir vi grannar nu. Nu kommer vi inte undan med träningen inför Göteborg.



GOTT NYTT ÅR!



Vi ses Linda

2008-12-30 @ 23:18:06
Postat av: Anne

Grattis till huset! Vad kul att ni ska till Nättraby, det ser vi fram emot. Alma blev överlycklig när hon hörde att Annie ska flytta hit ut.

Bloggande; man tar sig tid! Ha ha ha ha Gott Nytt År till er! Kram

2008-12-31 @ 09:19:53
URL: http://annef.blogg.se/
Postat av: Henrik

Grattis till huset!

Och ja, bloggande tar dom som gör det sig tid till...Vi andra tar tid till annat ;)

SvampBob4Kant hälsar!

2009-01-01 @ 11:42:57
URL: http://www.folbert.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0