Hej!

Vill bara säga att jag fortfarande lever men jag har inte tagit mig tid till att blogga. Ska försöka bli bättre på det nu när allt har kommit igång! Ha det gott!

Västkusten- det tog 36 år innan jag fick se den!!

Hasses barn har en moster som bor på västkusten och i år bestämde de att vi skulle träffas! Vi åkte på söndagen efter vår skåneresa.

Vi började med att gå på Liseberg och sen bodde vi på Lisebergshotellet till på måndagen
Då körde vi 15 mil norrut, passerade Smögen/ Kungshamn, Hunnebostrand och nådde vår destination Bovallstrand. En underbar liten pärla. De hade byggt ett nytt hus som hade en underbar utsikt över havet med väderöarna i horisonten!


Första dagen hade vi inget vidare väder så vi höll oss hemma hos Denise och Patrik. På tisdagen var Hasse och jag i Smögen själva.Vi letade parkering i ca 45 min då vi inte hade mynt ens för en minut på parkeringarna (25:-/h) .
Därefter avnjöt  vi en räkmacka och sen gick vi på bryggan och insöp den omtalade miljön alla som varit där talar om. Som avslutning på trippen tog vi hem enorma baguetter med Skagenröra som räckte både till lunch och frukost dan därpå. På onsdagen gick vi en morgonpromenad (kl 10) och då var det fint väder.Hasse och Patrik skulle spela golf så vi gick ner med barnen till Badholmarna och fiskade krabbor. Jag hade ingen aning om hur det funkade så jag lärde mig nått nytt även denna dag. Brännmaneter och sjöstjärnor var också nya upplevelser för mig!! Tyvärr kunde jag bara inte bada- det var verkligen kallt i vattnet, men det hindrade inte barnen!På torsdagen var det dax för den långa bilresan hem, men först åkte vi genom Fjällbacka upp till Grebbestad och strosade på bryggan där.
Vid denna tiden på året kan man göra otroliga klädfynd då de rear ut allt inför lågsäsong/ stängning. Till nästa år ska jag spara en rejäl semesterkassa så man kan unna sig lite fynd!! Grebbestad var supermysigt och ett bra alternativ till den trånga smögenbryggan- om man nu kan avstå från de speciella baguetterna förståss!!

Reflektioner

Jaha då var semestern över för denna gången....det känns faktiskt ganska bra att vara tillbaka på jobbet fast det är tungt när övriga familjen är ledig två veckor till..Det var många projekt jag tänkte sjösätta och ro iland denna semestern, men tiden rinner iväg och det blir inte alltid som man tänkt. Vi har verkligen bara tagit det lugnt och njutit av ledigheten. Det enda som vi har gjort i huset är Emils rum som äntligen är klart- nu saknas bara en dörr....det blev så bra så vi renoverade hallen utanför rummet också så det blev samma golv och en beige väggfärg.

Vi har efter denna bild köpt en beige hissgardin, satt in lite växter och köpt två runda gröna mattor som tyvärr katten älskar att brottas med så de håller nog inte så länge...

Emil är supernöjd!!

RSS 2.0