27 september

Så nu är det exakt 18 dagar sen jag skrev fast det känns som hur länge sen som helst. Mycket händer på 2½ vecka. Annie har fyllt år, jag har haft en svacka men har börjat dricka blutsaft och är på väg upp. Vår stegräkningstävling håller fortfarande på och denna vecka är det första veckan som jag får BÖTA!! Jag klarade inte 9000 steg/dag..........


Förra söndagen var jag fotograf på Beas bröllop och det var underbart att få följa henne från nyvaken mysdressklädd tjej till färdig brud. Sen var det vigsel i rådhuset och middag på Lorentzberg! Det var en surprice - hon trodde vi skulle vara hemma hos Mattias föräldrar. Jag höll ett tal också, skulle skrivit ner det till Bea och ramat in det i en tavla, men glömde lappen under en servett på bordet så den åkte i soporna! Några bra kort blev det i alla fall, men ni får inte se dem riktigt än...måste redigera dem först. Bea ligger på stranden i Turkiet just nu lyckligt nygift <3

Denna helgen har varit kanon! I går hade vi vår trädgårdsdag som jag längtat så efter! Hämtade ved hemma hos mamma som vi staplade snyggt!



Klippte ner perenner, tog bort ogräs, gödslade med kompost, flyttade rosor och andra växter, klippte gräset och räfsade. Jag har björnbärsbuskar som invaderar trädgården så jag fightades med de taggarna innan vi avslutade med att grilla en god köttbit för att sen krypa ner i soffan. En mycket välbehövlig hemmadag!


I dag har det varit en kalasdag! Först hade vi barnkalas för Annie och hon hade valt att bara bjuda  tjejerna i sin klass (9st). Det kom 6 och det var gott nog. Jag är förvånad över vilken ljudnivå 6 7-åringar kan hålla!!! Hjälp!
Vi bjöd på hamburgare och glass, vi lekte två lekar och som tur är hade jag Julia som lekte med barnen ute.
När det kalaset var slut var det dax för mig att åka på 75-årskalas hos farmor.

Det var  Höstfest i tält- gärna med festlig hatt!! Först fick vi goda tilltugg och champagne på verandan( jag drack vatten eftersom jag körde) Sen var det dax att gå in i tältet för att få trerättersmiddag. 

    
Farmor har alltid varit förtjust i Elvis och helt plötsligt stod han där i egen hög person och sjöng för henne. jag har aldrig sett henne lyckligare. Det var pappa och hans bröder som hyrt in elviskopian Markus..nånting...och när han sjöng Love me tender var farmor tvungen att stå upp och hon bara njöt! Så lyckat.


Det var även prisutdelning för bästa hatt..

Det var helt underbart att få träffa alla. Farmor,farfar,pappa,Rita, mina tre underbara systrar som jag inte träffar så ofta, mina systerbarn Emilio och Rasmus, mina två farbröder, Per som bor på Seyshellerna och Göran som bor i Östersund !! 

Annars har dagarna bjudit på vardagstristess som jobb, läxläsning, läxläsning, läxläsning, handling, matlagning, diskning och städning......


Kommentarer
Postat av: Anne

Hej igen stumpan! Jag känner ingen som jämt har så fullt upp som du! Kul med kalas speciellt när man träffar släktingar man inte sett på evigheter. Hoppas att du fick gehör hos E fröken ang läxorna. HA det bäst! Kram kram

2009-09-28 @ 08:01:00
URL: http://www.systeranne.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0