SÅ HAR DENNA HELG PASSERAT

I FREDAGS VAR JAG PÅ ANSTÄLLNINGSINTERVJU HELA FÖRMIDDAGEN OCH JAG GJORDE MITT ALLRA BÄSTA. NU ÄR DET BARA ATT VÄNTA I EN MÅNAD PÅ SVAR OM VEM SOM FÅR TJÄNSTEN.DET ÄR LÅNG TID. AV 30 SÖKANDEN VAR DET 7 PERSONER UTTAGNA TILL INTERVJU FÖR 4 TJÄNSTER. JAG HAR GOTT MOD OCH HOPP, MEN DET ÄR JU INTE SÅ KUL FÖR CATTA OCH JESSIKA OM JAG SLUTAR - VI HAR VERKLIGEN KUL IHOP OCH JOBBAR JÄTTEBRA TILLSAMMANS.

JAG JOBBADE HELA EM OCH SEN VAR DET DAX ATT ÅKA HEM TILL LINA, JENNIE OCH HANNA. MINA SYRROR VILLE TRÄFFA MIG SÅ VI LAGADE MAT IHOP SATT OCH DRACK VIN OCH PRATADE. VI KOM ALDRIG UT FÖR VI HADE SÅ TREVLIGT! VID HALV 2 TOG JAG EN TAXI HEM OCH DET ÄR JU INGA BILLIGA HISTORIER, MEN DET ÄR PRISET MAN FÅR BETALA NÄR MAN INTE BOR KVAR I STAN.I LÖRDAGS VAR JAG LITE BAKIS OCH SKULLE TA BUSSEN TILL STAN FÖR ATT HÄMTA BILEN OCH GÅ PÅ SPINN OF HOPE. JAG VAR INTE LADDAD FÖR ATT SPINNA I EN HEL TIMME, MEN DET GICK. DET VÄRSTA VAR ATT JAG ALDRIG SUTTIT PÅ EN SPINNINGCYKEL I HELA MITT LIV. DU KAN LÄSA MER OM SPINN OF HOPE PÅ http://www.spinnofhope.se/
MAN CYKLAR FÖR BARNCANCERFONDEN OCH ALLA PENGAR MAN SAMLAR IN GÅR DIT OAVKORTAT. VI VAR ETT LAG PÅ 12 PERSONER FRÅN 3 FÖRSKOLOR I VÅRT OMRÅDE! SVETTTIG VAR JAG I ALLA FALL EFTERÅT OCH DET FICK BLI MIN TRÄNING FÖR DENNA DAG!APROPÅ TRÄNING HAR JAG SOM MÅL ATT SPRINGA VARANNAN DAG- OM JAG HAR DET SOM MÅL KANSKE DET BLIR AV I ALLA FALL TRE DAGAR I VECKAN OCH DET ÄR BRA TYCKER JAG. I MÅNDAGS OCH ONSDAGS SPRANG JAG OCH I GÅR BLEV DET SPINNING SÅ I MORGON SKA JAG SPRINGA IGEN! DET ÄR SKÖNT NÄR MAN KOMMER IN I DET IGEN. MINA SKOR OCH TRÄNINGSOVERALL JAG FICK NÄR JAG FYLLDE ÅR VAR HELT PERFEKTA!

EFTER SPINNINGEN ÅKTE JAG HEM OCH SEN BAR DET IVÄG TILL BOLAGET, WILLYS OCH CITYGROSS FÖR PÅ EM SKULLE HASSES FAMILJ KOMMA PÅ LITE FEST OCH FIRA ATT JAG HAR FYLLT ÅR. VI GRILLADE, DRACK EN OCH ANNAN ÖL OCH VIN SAMT ÅT MASSA GOTT OCH DESSUTOM SLÄCKTE VI HELA HUSET KL 20.30. DET ENDA SOM GICK I GÅNG KL 21 VAR TV.N EFTERSOM HASSE OCH PELLE INTE KAN MISSA EMKVALMATCHEN I FOTBOLL MELLAN SVERIGE OCH PORTUGAL. JAG HAR INGA SVÅRIGHETER ATT MISSA SÅDANA HÄNDELSER.
DET VAR VI OCH EN GRANNE TILL SOM SLÄCKTE AV DE HUSEN JAG HAR KOLL PÅ - BLEV LITE BESVIKEN FÖR JAG TRODDE FLER SKULLE HAKA PÅ DETTA.IDAG HAR JAG HAFT EN STÄDDAG. JAG HAR VERKLIGEN SYSTEMATISKT GÅTT IGENOM RUM EFTER RUM OCH DAMMTORKAT, DAMMSUGIT, PUTSAT FÖNSTER MM. hÖLL PÅ I 6 TIMMAR OCH SEN ÅKTE JAG TILL WILLYS OCH HANDLADE FÖR VECKAN T.O.M. TORSDAG. EFTER KYCKLINGEN MED ROTFRUKTSWOK VAR DET BARA LITE PLOCK KVAR SEN KRÖP JAG NER MED MIN DATOR FÖR ATT BLOGGA, KOLLA FACEBOOK OCH ANNAT VIKTIGT! JAG HAR PENSEER SOM VÄNTAR PÅ ATT PLANTERAS-KANSKE HINNER JAG DET I MORGON.

HÖRS I MORGON!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0