Weekend 9-11 oktober

Det är ett tag sen vi hade en helg ihop helt utan barn. Fredagen började med ett besök hos moster Nina och Elvira. Sen åkte jag hem och bytte om för att åka till Almö och fota solnedgången. Helt underbart.

 

 

Hasse ägnade sig åt att köra upp barnen till deras mormor och sen skulle han gå på hockey- det var ju derby och det kan man ju inte missa. Efter min runda redigerade jag bilderna, tände ljus och när Hasse kom hem blev det en god räkmacka och en öl.

På lördagsmorgonen drog vi mot vår favoritplats Österlen.
Vi körde förbi Trolle Ljungby slott och jag är imponerad att det bor en familj där- det sägs att det spökar och dessuton ligger kyrkan precis bredvid.Första stoppet gjorde vi i Kivik där vi köpte skagenröra- dyrt men gott. Kivik är ju känt för sina äppelodlingar och där fanns en enorm tavla av äpplen!Sen bar det vidare till Simrishamn. Vi trodde det skulle vara gott om rum på favorithotellet SVEA men pga ålagille var det endast ett rum kvar- inte med den underbara havsutsikten utan mot bakgården- men det fick duga- vi var ju i alla fall där!
Vi strosade runt i affärer, vilade på hotellet, gick en promenad i höstrusket igen innan det var dax för middag på restaurang Cimbris.


Efter maten började fotbollsmatchen som vi kollade på nerbäddade med chips och bilar på hotellet.
I dag har det regnat hela dagen. Vi tog det lugnt på fm och sen åkte vi till Kivik och köpte mer skagenröra.Vi kollade Stenshuvud, men gick aldrig ut utan kollade bara parkeringen och dess omgivning
Vi stannade till i Åhus och kikade på strandbadet som låg alldeles öde i gråvädret...Sista stoppet blev i Pukavik där vi köpte kaffe och avnjöt det tillsammans med tekakor från Brösarp och skagenröran från Kivik 

 

Eftermiddagen blev det soffläge och en laxfilé och sen var det bara till att trampa en mil för att klara stegtävlingen som denna vecka låg på 70 000 steg....

See u!

Kommentarer
Postat av: Anne

Vilken härlig helg (ja inte sporten förstås!) så fina bilder. I Simrishamn har jag gått skola, mysigt ställe men på den tiden hade man inte vett att uppskatta det...;)

Ha en skön vecka! Kram

2009-10-12 @ 08:18:57
URL: http://www.systeranne.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0